Byggekyndig Takstmann

Byggekyndig takstmann

En byggekyndig takstmann kan for eksempel være en byggmester som har utdannet seg til takstmann etter mange år i byggebransjen.

Byggekyndig takstmann

Så lenge takstmann ikke er en beskyttet tittel, er det ikke lett for hvem-som-helst å vite hvem som er byggekyndig og hvem som ikke er det. Byggekyndig er også et vidt begrep. Noen mener at de er byggekyndig om de har tatt et selvbyggerkurs i Leca på det lokale trelastlageret. Andre mener de er byggekyndige om de har pusset opp kjellerstua. For ikke å glemme alle sløydlærerne. De finnes uheldigvis alle sammen i denne bransjen.

Martin Eliassen WEB911 56 917GRESSVIK
Arne Røsstad975 10 596FREDRIKSTAD
Magnus Lie Nilsen465 08 060ROLVSØY
Knut Johan I. Gulbrandsen957 62 160VESTERØY
Matthew Aakerøy921 23 299MOSS
Jostein Mathisen WEB414 43 728SKJEBERG

En byggekyndig takstmann er en som har arbeidet praktisk i byggebransjen. Som for eksempel reparert skader på boliger, bygd nye boliger, restaurert eldre boliger, bygd tilbygg, oppgradert boliger, pluss mye mer.

For bare fem-seks år siden var nok de takstmenn med byggfaglig bakgrunn i mindretall. Etter at Byggmestrenes Takseringsforbund tok ansvar i markedet og begynte med takstmann utdanning, så har det begynt å jevne seg ut. Dette tar uansett tid.

I mellomtiden bør man lete etter en fagmann-garanti. Denne får du kun fra BMTF-takstmenn.

BMTF-takstmenn finnes over hele landet. Samtlige av disse utfører også tilstandsanalyse ved omsetning av bolig. Spør gjerne takstmannen om han er BMTF-takstmann.

Takstmann Fredrikstad
Byggekyndig Takstmann
Uavhengig Takstmann
Lokal Takstmann
Eierskifterapport
Skadetakst
Verditakst
Takstmann Utdanning